Pyré

Pyré je kulinársky výraz pre jemne zapracovanú hmotu, ktorá vnikla ako výsledok šľahania, drvenia, mixovania či pasírovania. Najčastejšie sa týmito spôsobmi spracováva dužina ovocia, zeleniny alebo bylinky. Keďže je vo zvyku podávať pyré za studena, obsahuje preto omnoho väčšie množstvo vitamínov než tepelne spracované pokrmy. V tejto kategórii nájdete predovšetkým Monin Pyré s rôznymi príchuťami. Firma menšieho charakteru Monin pochádzajúca z Francúzska začala s výrobou ovocných pyré, ktoré premenia vychutnávanie, či už koktejlov alebo smoothies, na jedinečný zážitok.

 

Najpredávanejšie

14
1511415
Značky

Stránka 1 z 2 - 19 položiek celkom

Ďalšie produkty

Stránka 1 z 2 - 19 položiek celkom

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.