Bacardi 8 Y.O., 40 %, 0.7 L

Neohodnotené
Značka: BACARDI
24,90 € 20,75 € bez DPH
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

BACARDÍ 8 Años je výnimočný zlatý rum, ktorý zreje v dubových sudoch až 8 rokov. Každá šarža sa vyrába zo zvlásť vybraných rezervných rumov a sama zreje minimálne 8 rokov, aby vznikla unikátna kombinácia chutí tvorená slivkou, marhuľou, vanilkou a muškátom.


ikony

Detailné informácie

Podrobný popis

BACARDÍ 8 Años je výnimočný zlatý rum, ktorý zreje v dubových sudoch až 8 rokov. Každá šarža sa vyrába zo zvlásť vybraných rezervných rumov a sama zreje minimálne 8 rokov, aby vznikla unikátna kombinácia chutí tvorená slivkou, marhuľou, vanilkou a muškátom. BACARDÍ 8 Años je hlboký a jemný rum, ktorý je primárne určený k pomalému popíjaniu, keďže ide o jeden z najstarších privátnych rumov na svete. BACARDÍ 8 Años sa pije len pri naozaj výnimočných príležitostiach.

História rumov BACARDÍ sa začala písať v roku 1862, keď sa Don Facundo Bacardí Massó rozhodol, že vytvorí rum, aký tu predtým nebol. Podarilo sa mu totiž izolovať špecifický kmeň kvasníc La Levadura BACARDÍ, ktoré sa stali kľúčom k jedinečnej chuti rumov BACARDÍ. Pri výrobe rumu Don Facundo Bacardí Massó použil metódy výrobcov whisky a francúzskych koňakov XO, pretože zistil, že vypálené sudy z amerického bieleho duba výborne rozvíjajú jemnosť, vôňu, chuť a farbu rumu. Pri filtrácii BACARDÍ sa využíva tajná zmes dreveného uhlia a škrupín kokosových orechov, ktorá odstráni neželané tóny a umožní, aby sa rozvinuli a vynikli jemnejšie a elegantnejšie chute. Táto tajná kombinácia dreveného uhlia sa používa dodnes a poznajú ju len Maestros de Ron BACARDÍ, ktorí rum ochutnávajú v priebehu každého kroku procesu. Preto sa aj dnes BACARDÍ vyznačuje rovnakou chuťou ako pred viac než 150 rokmi.

Dodatočné parametre

Kategória: Rum Portoriko
Hmotnosť: 1.3 kg
Druh: Tmavý rum
Počet rokov: 8
Obsah alkoholu: 40,0%
Objem: 0.7 L
EAN: 5010677105767
Položka bola vypredaná…

BACARDÍ

BACARDÍ - história

BACARDÍ - Old Cuban

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: