Cantina Montelliana 57 Prosecco Asolo Extra Dry
Popis
Šumivé víno vyrobené prirodzenou fermentáciou metódou Charmat, získané z výberu toho najlepšieho hrozna z horskej oblasti DOCG Asolo.
Toto víno vzniklo na oslavu roku založenia vinárstva: 1957.
Farba: Bledá, slamovo žltá farba s dokonalou čistotou. Zvýraznená jemnou perzistentnou perleťou,
Aróma: Má intenzívne ovocný buket pripomínajúci jablká Golden Delicious a kvety akácie.
Chuť: Je sladká, príjemne ľahká a s nízkym obsahom alkoholu.
Ideálny ako aperitív, ale perfektne sa hodí aj ku všetkým chodom, keď sa podáva k rybám a jedlám z bieleho mäsa. Podávajte pri teplote 6-8°C.
Čo ďalej?
Chceli by ste toto víno ochutnať? Výborne! Pridajte si ho do košíka. Chceli by ste vyskúšať niečo iné? Pozrite si ďalšie vína v našej ponuke.
Recenzie a hodnotenie
