CENTENARIO

Aróma Centenario, ktorá je plná a elegantná v aróme a zvodná, zanecháva trvalý dojem. Tóny sladkosti (karamel a vanilka) sú rovnako zreteľné ako orechový nádych. Podtóny ovocia, pražené arómy a rezonáty dreva. Mäkký, silný a suchý prémiový rum je absolútne navrhnutý na čisté potešenie.

Po fermentácii melasy zo zvlášť sladkej šťavnatej cukrovej trstiny z Kostariky sa rum destiluje. Uskutočňuje sa v nádobe aj v sude, čím sa získajú rôzne destiláty. Ďalším faktorom úspechu je, že Ron Centenario zreje pomocou Sistema Solera. To znamená, že pri zložitom procese sa obsah z rôznych sudov niekoľkokrát premiešava. Takto sa miešajú mladé, stredne staré a dlho skladované rumy, aby z nich vznikala vždy originálna zmes.

7 položiek celkom

Stránka 1 z 1 - 7 položiek celkom